Saturday, December 17, 2011

yaya jatuh CINTA ♥ kat Danbo..

Assalamualaikum korang2 semua...

okey..yaya dah jatuh cinta kat danbo..Danbo is super cute..sweet..n so kreatif u..n for me, danbo is super real even its just made of cardboard...ngehehe..pasal pe lak yaya nak jatuh cinta kat kadbod ni kan?? x pe..xpe..yaya akan kenal kan dia kat korang ye..slow n steady bebeh..hehe..maybe ramai yg dah tau sape tu danbo..tp ada gak yg x kenal lg kan...ahh..x kira lah..1..2..3..hehe...yaya still nak kenal kan jugak danbo ni kat korang2 semua..suka hatilah..blog yaya kan?!..be4 kita adakan sesi suai kenal ngan danbo nie..kita tunjuk gambar danbo dulu..baru lah ada feel kat dia..hehe..
.
.
.
.
.
.
ha..see..see..comey kan danbo tue..hehe..after dah puas menjelajah dgn hasil kerjasama pacik google, yaya da dapat tau banyak pasal danbo nie..meh yaya nak cite sikit kat korang2 pasal danbo nie ye..danbo nie asalnye dari sebuah manga yg dipanggil "Yotsuba&!"..ianya amat popular kat jepun..yeah..that's right!! danbo nie ialah sejenis robot yg rekaan nye direka oleh Ena dan Miurachan dengan menggunakan cardboard untuk tugasan projek sekolah diorang berkenaan dengan kitar semula..ha..dari situlah terciptanye danbo nie...unik kan..kalau korang2 nak tau..danbo nie ada dijual tau..if sape yg dah addicted sangat kat danbo nie..boleh lah beli..n jadikan koleksi..boleh lah buat photoshoot sesame..ngehehe..danbo x kisah nye..dia memang suka amik2 gambar nie..right danbo?? hehe..jum kita tengok2 lagi keletah si danbo yg comey nie ye..
.
.
.
.
.
.
.
.


2 comments:

  1. hehe..ye..ye..comel..comel.. :) boleh beli untuk I satu..ngehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails