Thursday, May 5, 2011

ELF Part 1 (●̮̮̃•̃)

Assalamualaikum korang2 semua.. pekabor?? hehe..hopely sihat2 lah selalu ye..
◕ ‿ ◕ memandangkan keinginan nk berjinak2 dengan alat make-up ni makin bermaharajalela..arini yaya nak wat review cikit pasal product elf..untuk entry kali nie..yaya nak cite pasal eyes product dia... korang2 tau tak apa dia eyelid primer?? maybe kalau yg da expert ngan make-up tu tau lah kan.. hehehe.. untuk yang baru merangkak2 nak belajar mengenal apa make-up tu sebenarnye..mungkin x terfikir pun pasal benda nie kan?? maybe ada yang x amik port pun.. ◕ ‿ ◕ apa yg yaya tau pasal ELF eyelid primer nie taklah banyak sangat..benda alah nie basically digunakan untuk bahagian kelopak mata..fungsi utama dia adalah untuk buat eyeshadow kita tue tahan lama, dan buat warna eyeshadow kita tue lebih menonjol..untuk pengetahuan korang2 semua..benda alah nie memang sesuai sangat2lah untuk golongan yang eyelid nye oily cikit tu kan..nak prevent a cream eyeshadow from creasing..speaking london lagi dak yaya nie.. jadi x de lah eyeshadow kita tu nampak comot jew..so..sape2 yg rasa nak beli benda alah nie ke..nak cuba pakai ke..boleh lah cari kat mana2 yg korang rasa leh jumpa ye??..hehe..x delah...gurau jew.. ◕ ‿ ◕ korang leh lah rajin2kan diri view blog2 yg jual brg make-up online nie ye..tu jelh kot untuk hari nie..this entry will be continue...daa..
.
.
.
.
.

ok..this one antara product elf yg yaya ada..


2 comments:

  1. beli dekat mana?
    online ke?
    nazyrah pun tgh carik product dia ni haihhhh

    ReplyDelete
  2. ye dear..beli on9 je..bnyk yg jual.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails